ALTERNATÍV GYÓGYMÓDOK:

ALTERNATÍV GYÓGYMÓD - MIÉRT?

Az alternatív gyógymódok fogalma még mindig relatív újszerű a nyugati világban. Egyre inkább rájövünk, hogy az alternatív gyógymódok utak, melyek segítenek kiegyensúlyozni és egyensúlyban tartani úgy saját, mint más érző lény lelki állapotát.

"MIK AZ ALTERNATÍV TERÁPIÁK?"

Ezek olyan lehetőségek, melyek a konvencionális nyugati terápiás módszereken túl léteznek, arra a spirituális fogalomra épülve, hogy test, lélek és szellem össze tartoznak. Gondolataink, érzelmeink és viselkedésünk kapcsolódnak egymáshoz.

Az alternatív gyógyászat az embert egy Egység-nek tekinti és e-szerint kezeli, miközben a konvencionális gyógyászat a személyt test-ként látja, mely bizonyos 'dolgokból' tevődik össze - különböző szervek rendszereiből.

Az alternatív terápiák a test, lélek, szellemmel foglalkoznak, felismerve más kultúrák gyógymódjainak jótékony hatását, melyek integrálják az élet energia univerzális áramlását. Az itt ajánlott néhány alternatív mód is ezek közé tartozik, minden gyógyteát és konvencionális gyógyszert nélkülözve.

Az alternatív módszerek a mentális egészség jelentőségére és arra a tényezőre figyelmeztetik a szenvedő embert, hogy kizárólag ő felel saját egészségéért.